Kingcrow (ITA) + Votum (POL)

Kingcrow (ITA) +  Votum (POL)

Možná Vás zaujme jedna z následujících akcí, tato akce již proběhla.

Akce stejného žánru najdete v kategorii Rock. A nebo Vás třeba zaujme jedna z těchto dvou akcí.

Udo Dirkschneider

Hala Vodova, Brno

09.12.2016

KINGCROW ( ITA ) + VOTUM ( POL ) European tour 2016 + support
Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Ceny zahrnují konečnou cenu vstupenek včetně poplatků, avšak nezahrnují případné bankovní, transakční či poštovní poplatky nutné k doručení vstupenek.

Při nákupu vstupenky v minimální hodnotě 100 Kč můžete zakoupit i zvýhodněnou poukázku Českých drah. Jeďte na svou akci vlakem. Platí po celé ČR. Více informací zde: Poukázka na přepravu ČD.

 

Za platnost a pravost vstupenek zakoupených mimo síť Ticketpro neručíme.

Seznam prodejních míst

Detaily akce

KINGCROW – Italy ( progressive metal )

www.kingcrow.it

Progresivně laděná rock/metalová skupina Kingcrow z Itálie je ve svém žánru skutečným diamantem – kapela, která vydává neuvěřitelně skvělá alba se bezpochyby během několika let zařadí mezi opravdové lídry tohoto stylu. Kingcrow vydali své poslední album v červnu letošního roku u společnosti Sensory Records. V minulosti absolvovali již 4 evropske šňůry  a předskakovali velikánům jakými jsou Fates Warning, Jon Oliva's Pain nebo Redemption, jedno turné absolvovali jako headliner.

Diskografie :

Eidos - 2015, Sensory records

In Crescendo - 2013, Sensory records

Phlegethon - 2010, Scarlet Records

Timetropia - 2006, Lucretia Recors International

Insider - 2003, Consytech Limited

Something Unknown - 2001, Videoradio

Video: https://www.youtube.com/watch?v=a4Giy35m410

 

VOTUM – Poland ( progressive metal )

www.votumband.pl

Polsko se zdá být velice bohaté na post rock / progresivní kapely, jednou z nejzajímavějších je právě Votum, spojující oba póly těchto žánrů ve fantastický i dobrodružný mix temného smutku a majestátu zároveň. Nové album spatří světlo světa v únoru 2016, kdy take proběhne pražský koncert. Votum již v minulosti na turné představili svůj velmi specifický a neobvyklý přístup k progresivnímu rocku a metalu po celé Evropě.

Diskografie :

Harvest Moon – 2013

Metafiction – 2009

Time Must Have a Stop - 2008

Video: https://www.youtube.com/watch?v=q-_XQwEvVb4

Support : TBA

Fotky a videa

Facebook