Jolly Joker and The Plastic Beatles of the Universe

Možná Vás zaujme jedna z následujících akcí, tato akce již proběhla.

Akce stejného žánru najdete v kategorii Kluby. A nebo Vás třeba zaujme jedna z těchto dvou akcí.

AghaRTA Band

AghaRTA Jazz Centrum, Praha 1

30.05.201706.06.2017

Vít Fiala X-Tet feat. Lee A. Davidson

Reduta, Praha 1

30.05.2017

V pátek 26.5.2017 v klubu Mersey přivítáme skupinu Jolly Joker & P.B.U.
Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Ceny zahrnují konečnou cenu vstupenek včetně poplatků, avšak nezahrnují případné bankovní, transakční či poštovní poplatky nutné k doručení vstupenek.

Při nákupu vstupenky v minimální hodnotě 100 Kč můžete zakoupit i zvýhodněnou poukázku Českých drah. Jeďte na svou akci vlakem. Platí po celé ČR. Více informací zde: Poukázka na přepravu ČD.

 

Za platnost a pravost vstupenek zakoupených mimo síť Ticketpro neručíme.

Seznam prodejních míst

Detaily akce

Jolly Joker and The Plastic Beatles of the Universe

26.5.2017 od 19.30 h

V pátek 26.5.2017 v klubu Mersey přivítáme skupinu Jolly Joker & P.B.U.

Band Jolly Joker and The Plastic Beatles of the Universe vznikl v roce 1991. Zakládajícím členem je Petr Kumandžas, do té doby (od roku 1988) člen kultovní kapely 70. a 80. let Plastic People of the Universe. V té době omlazená formace vystupovala pod názvem Půlnoc, aby pak tento soubor mohl (ilegálně) absolvovat 3 světové turné, především v USA a západní Evropě a zde následně natočit CD City of Hystery (BMG Arista Records).

Koncem 80. let kapela v sestavě Petr Kumandžas (zpěv, basová kytara), Jiří Egrt (sólová kytara), Ivan Pelíšek (bicí) vystupovala pod názvem Egypt a natočila demo – psychedelický vinyl se stejnojmenným názvem Egypt.

Následně vzniklá kapela Jolly Joker and The Plastic Beatles of the Universe raketovým startem slaví úspěchy nejen doma, ale i v Evropě. Debutové album Heavy, Funky, Boxing n' Roll (1992), ve svém stylu revoluční deska, ovlivnila generaci nově vznikající hudební scény po pádu komunistického režimu. Od roku 1992 se Jolly Joker & P.B.U. stává stálicí na klubové scéně i scéně festivalové.

V roce 1995 vydává CD Pro-Tlak (Indies records) s více hardcoreovou podobou proti první desce H.F.B.R. V období od roku 1998 až do roku 2003 kapela koncertuje, nicméně řeší se různé personální změny. Návrat do undergroundu, kde pracuje na konceptu desky Welcome to da East Block, která vychází v roce 2005 pod vlastním labelem Akathist.

V současné době se pracuje na novém albu CA-BAY-KA.

Aktuální sestava: Petr Kumandžas - baskytara & zpěv

Patrik Prikner - kytara

Míla Milford Fajt - bicí

Discografie : 1990 (LP) Egypt

                         1991 (MC) Live in Rock Cafe

                         1993 (CD) Heavy,Funky,Boxing n Roll

                         1995 (CD) Pro-Tlak

                         1998 (MC) Live in Rock Cafe II.

                         2005 (CD) Welcome to da East Block

Fotky a videa

Facebook